Foglalás
Bezár

Látnivalók

Balatonföldvár
Balatonföldvári Kilátó és Hajózástörténeti Múzeum
Siófok
A Víztorony Siófok legemblematikusabb épülete, amely a város szívében emelkedik a magasba. A torony 2012-ben, építésének 100. évfordulóján újult meg teljes egészében. A műemlék különlegessége, hogy a toronyba, az épület kilátó szintjeire 2 panorámalifttel juthatnak fel az érdeklődők, akik elé a magasban a lélegzetelállító balatoni panoráma tárul.
Siófok
A Fordított Házba belépéskor a maszk használata kötelező. Az egymástól való 2 méteres távolságot kérjük tartsák be a helyszínen!
Siófok
A Jókai park Siófok legnagyobb parkja, melyet 2006-ban az eredeti tervek szerint újítottak fel.
Siófok
A vasútállomás előtti téren 1994-ben épült a Millennium park, a korábbi parkoló helyén. A park központi terén állították fel a fából készült, hófehérre festett zenepavilont, melyben 1997. május 17-én avatták fel Varga Imre szobrászművész Kálmán Imre operettszerzőt ábrázoló alkotását.
Siófok
Siófok, mely a középkorban a Fok nevet viselte, első templomáról 1488-ból származik írásos adat. A török időkben elpusztult középkori templom helyén a visszatérő telepesek 1693-ban kis fatemplomot építettek, majd 1736-ban Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának tiszteletére szentelték fel az új, barokk stílusú templomot.
Siófok
Magyarország legnagyobb és legszebb magángyűjteménye 1986 júniusa óta látogatható Siófok város centrumában,a Kálmán sétány 10. alatt.
Siófok
Állatparkunk Siófok központjától mindössze 5 km-re, kellemes környezetben várja látogatóit az év minden napján, így hétvégéken és ünnepnapokon is
Balatonföldvár
Balatonföldvári Szent Kereszt templom
Balatonföldvár
Balatoni Madárkert- Díszmadár és Kisállatpark - Kereki
Kőröshegy
Levendulaszüret Kőröshegyen - Kőröshegy
Siófok, Fő tér
A Víztorony Siófok központjában emelkedik 45 m magasba. Vendégeink 2 panorámalifttel jutnak fel a kávézó szintjére, innen csigalépcsővel lehet tovább jutni a legfelső szinten működő Samsung élményközpontba, amely 360 fokban körbeforog és interaktív asztalok állnak rendelkezésre az érdeklődőknek. A csigalépcső lefelé vezető irányában a nyitott teraszon csodálhatják a teljes balatoni panorámát látogatóink.
A helyi Tourinform iroda is helyet kap a város legismert épületében.

​A Balatonra utazóknak kihagyhatatlan program a Siófoki Víztorony!
Siófok, Május 1. utca
Amennyiben Siófokon, vagy környékén foglalnak szállást, feltétlenül keressék fel ezt a turisztikai attrakciót, ami érdekes élményt nyújt pici gyerekektől fogva a szép korúakig minden korosztály számára.
Siófok, Nagystrand
Siófok kétségkívül egyik leglátogatottabb attrakciója az Óriáskerék, amely érdekessége, hogy hazánkban ez az első hazai készítésű óriáskerék.
Siófok, Petőfi sétány
A Petőfi sétány kétségkívül Siófok legkedveltebb, éjjel-nappal pezsgő helye.
Siófok, Krúdy sétány
Közvetlenül a Balaton partján található a Rózsakert. A területet a színes virágágyások, a rózsabokrok sokszínűsége és az óriás platánok hűsítő árnyéka teszi különlegessé.
Siófok, Millennium Park
A város központjában, a vasútállomás épületének szomszédságában található a Millennium Park. Kialakításának munkálatai 1993 telén kezdődtek és 1994. június közepén már sor is került az átadásra. A parkot Dr. Jámbor Imre, a Kertészeti Egyetem professzora tervezte.
Siófok, Fő tér
A siófoki evangélikus templom nem csak a város, hanem Somogy megye egyik legkülönlegesebb épülete.
Siófok, Batthyány Lajos utca
A siófoki Jókai villát 1897-ben Braun Dávid építette, az épületet a századfordulón Dr. Fekete Vilmos temesvári ügyvéd vásárolta meg. A villa neve már árulkodik arról, hogy a siófoki szállásnak köze van az egyik legnagyobb romantikus írónk, Jókai Mór életéhez.