Foglalás
Bezár

Hasznos tudnivalók

Hasznos útmutató szállodánk legfontosabb szabályaival a szobafoglalással is az itt-tartózkodással kapcsolatban.

Check in - check out (érkezés - utazás)Check-in: 14:00
Check-out: 10:00
Early check-in: 11:00 (+4.000 Ft/szoba)
Late check-out: 14:00 (+4.000 Ft/szoba)

A szobák érkezés napján 14:00 órától foglalhatók el, utazás napján 10:00 óráig állnak vendégeink rendelkezésére. A szálloda foglaltságának függvényében, térítés ellenében biztosítja a korai érkezés, illetve a késői elutazás lehetőségét.
Ha a vendég az érkezés napján a szobáját reggel 7:00 óra előtt kívánja elfoglalni, úgy az előző éjszakára vonatkozó teljes szobaár felszámításra kerül.
Késői elutazás díja 12:00 óra után minden megkezdett óra 4.000,- Ft / szoba, 14:00 óra után a teljes szobaár felszámításra kerül.

Üdülőhelyi díj (Idegenforgalmi Adó - IFA)Megadott áraink az IFA-t nem tartalmazzák, ez a helyszínen fizetendő. Mértéke 18 éves kor felett 500,- Ft/ fő/ éjszaka.

Foglalás visszaigazolásaFoglalását minden esetben írásban (e-mailben, levélben) visszaigazoljuk, foglalása csak e visszaigazolás után tekinthető véglegesnek.

GaranciaA szobafoglalás garantálásához bizonyos esetekben - az érintett ajánlatnál vagy foglalásnál előre jelezve - bankkártyaadatok megadását vagy előleg fizetést kérünk. Ebben az esetben a visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg, vagy bankkártya garancia beérkezik.

Általános lemondási feltételekMinden egyéni szobafoglalás lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 14. napon 16:00 óráig. Az érkezést megelőző 13.-7. napon belüli lemondás esetén a lemondási díj a szállásdíj 50%-a. Késedelmes lemondás, vagy a Vendég lemondás nélküli meg nem érkezése (no show) esetén a teljes szállásdíj kerül felszámításra.

Az ettől esetlegesen eltérő lemondási feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek(link).

Általános fizetési feltételekA megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizethető a helyszínen készpénzzel, átutalással. Egyéb fizetési módok a helyszínen:, szálloda által és / vagy szerződött partnere által kiállított voucherek.

Az ettől esetlegesen eltérő fizetési feltételekről feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek.

AdókA megadott árak az ÁFA-t tartalmazzák. Amennyiben a hatályos ÁFA törvényben rögzített adó mértékében változás történik, áraink előzetes értesítés nélkül változhatnak.

EllátásBüféreggel: a szálloda éttermében.


DohányzásA szálloda minden szobája nemdohányzó.

Háziállatok elszállásolásaA szállodában házi kedvenceket korlátozott számban és feltételekkel, előzetes egyeztetést követően tudunk fogadni, melynek díja: 4.000 Ft / kisállat / éj (13 EUR). A kisállatok számára ellátást nem biztosítunk. Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szálloda étterme háziállatokkal nem látogatható valamint a szálloda kültéri medencéjét nem használhatják a háziállatok.

ParkolásSzállodánk szabadtéri, zárt parkolóval rendelkezik, ahol vendégeink biztonságban tudhatják gépjárműveiket.
A parkoló használata szállóvendégeink részére 900 Ft / autó / éj.

InternetA szálloda egész területén korlátlan vezeték nélküli internet érhető el.